Vormgeving, naam en diensten

Vormgeving

De natuur is en blijft een onuitputtelijk bron van inspiratie. Als je in deze tijd van het jaar goed om je heen kijkt, zie je dat het landschap langzaam in een bont gekleurde bladerdeken is veranderd. Het staat voor variatie, diversiteit en verandering. Een beeld wat we daarom kunnen doortrekken naar het HR vak en onze vormgeving. Wetgeving wijzigt, inzichten veranderen, nieuwe generaties hebben andere verwachtingen en de digitalisering gaat door.

Naam

Wat boven alles blijft is het personeel als vaste waarde voor een bedrijf. Hert en de Ree vonden wij als naam natuurlijk een betere keuze dan onze achternamen en is een kwinkslag naar Human Resources.

De kleur groen als basis voor ons logo spreekt ons bijzonder aan en we zijn er ook met recht trots op. In combinatie met ondersteunende tinten zetten we een stijlvolle en herkenbare huisstijl neer en onderstrepen bovenal onze duurzame intenties.

Diensten

Het HR vak is zoals gezegd continu in beweging en als je het nieuws volgt, kan het je niet zijn ontgaan dat er schaarste is op de arbeidsmarkt en de sollicitant is duidelijk aan zet.

Voor werving van openstaande HR vacatures voor vast of interim ben je bij ons aan het juiste adres. Door het plaatsen van een vacature op het job board zet je de eerste stap op weg naar de daadwerkelijk aanstelling van een kandidaat. Daarnaast kunnen we je nog verder ontlasten door het schrijven van een “pakkende” vacaturetekst. Je kunt er ook nog voor kiezen het traject geheel uit handen te geven.

Ook als het gaat om HR advies ben je bij ons aan het juiste adr‎es. Weet je even niet goed hoe je het beste een gesprek kunt aangaan met een medewerker of wil je dat we meedenken over het vormgeven van de functioneringsgesprekken. We ontzorgen je graag. Ook als het gaat om verzuim, medewerkerstevredenheid, talentontwikkeling en loopbaancoaching hebben we door de jaren heen veel ervaring opgedaan.

Tot slot kunnen we ondersteunen op het gebied van HR administratie. Denk hierbij aan loonadministratie en personeelsadministratie en desgewenst de financiële administratie.