Wie wij zijn.

In 2018 is Hert en de Ree gestart. Wij adviseren, voeren administratie en werven op het gebied van HR voor het MKB en grote organisaties. Wij zijn ervaren vakmensen uit het mkb die al jaren samen werken. Een tikje humor. Met een nuchtere basis in Dordrecht. Geen vaktermen. Wij spreken jouw taal.

Jan Vos
HR Business Partner

Na het behalen van zijn master organisatie en ondernemerschap heeft hij ervaring opgedaan in diverse management en adviesrollen. Jan kun je omschrijven als een mensen mens. Zijn kracht ligt in het begeleiden van teams en projectmanagement. Hij is gedreven en gericht op resultaat.

Het beste uit een ieder halen, dat is Jan zijn motto. Zowel zakelijk als privé denkt hij in mogelijkheden en dat zie je terug in zijn ervaring met het stroomlijnen van bedrijfsprocessen maar ook in zijn voorliefde voor klussen in en rond het huis. 

 06-41680572

MailLinkedinInstagram
Hugo Weeder
Financieel Adviseur

Hugo is afgestudeerd in Accountancy. Hij heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend aan zowel de kant van de adviseur als aan de kant van de klant. Na een aantal jaren naast zijn vaste baan advieswerk te hebben gedaan, heeft hij in 2018 besloten volledig voor een eigen bedrijf te gaan.

Hij houdt ervan uitgedaagd te worden. Dit komt zakelijk en privé terug. Je hoeft je dan ook niet te verbazen dat hij privé met een kano dwars door Scandinavië trok en met een vrachtwagenchauffeur Amerika van Oost naar West heeft doorkruist.

06-23322887

EmailLinkedinInstagram