Lancering website hertenderee.nl

Het is ruim vijftig jaar geleden dat de eerste maanlanding succesvol werd uitgevoerd. Ik moet denken aan de beroemde uitspraak van President John F. Kennedy tijdens een toespraak in 1962. Die luidt als volgt “not because it is easy but because it is hard”. Als je bedenkt dat met de techniek van destijds het mogelijk was om een missie naar de maan succesvol uit te voeren kun je daar alleen maar bewondering voor hebben. Niet om dat de lancering makkelijk was, maar juist omdat het een enorme uitdaging bleek en dat was vervolgens des temeer reden om trots te zijn op het bereikte resultaat!

Niet minder trots zijn wij op de realisering van de website. Wij realiseren ons dat live gaan met de website pas het begin is van onze onderneming. We horen daarom graag wat je er als bezoeker van vindt en of dat je bepaalde zaken mist. Voor ons is het belangrijk benaderbaar te zijn en laagdrempelig over te komen. Dit heeft mede te maken met onze nuchtere achtergrond en de visie op het HR vak.

De lancering heeft voor ons ook iets weg van op de voorgrond treden en een podium “pakken”. We maken de komende tijd de site nog gebruiksvriendelijker en completer. Daarom ook het verzoek om met regelmaat onze site te bezoeken.

Namens Hert en de Ree wens we jullie een fijne dag. En vergeet niet om zo nu en dan ook uit je comfort zone te stappen. Daarom als tip voor vandaag: pak je kans om zichtbaarder te zijn! Dat kan als sollicitant, ondernemer of leidinggevende. Want de beloning is dat je na afloop trots op jezelf kunt zijn!

Tot volgende week!