Bekendheid geven aan een opstaande vacature voor HR personeel.

Het vinden van goed gekwalificeerd personeel is in de huidige arbeidsmarkt een uitdaging te noemen. Het is daarom zaak helder te krijgen wie dé ideale kandidaat is waar je naar op zoekt bent en welke route je hiervoor kiest. In deze zoektocht naar een HR professional kunnen wij je helpen met de onderstaande opties:

Het schrijven van een vacaturetekst

Een pakkende vacaturetekst is de basis om geschikt HR personeel te vinden. Maar het schrijven hiervan is nog niet zo gemakkelijk. Hoe zorg je ervoor dat de potentiële kandidaat solliciteert en geïnteresseerd raakt in de openstaande functie? Het gaat erom dat je jezelf als bedrijf kunt onderscheiden en dat je opvalt tussen talloze vacatures.

Wij kunnen je helpen met het schrijven van een pakkende tekst aan de hand van een functieprofiel.

Plaatsing op onze jobboard

Bekendheid geven aan een opstaande HR vacature is het sleutelwoord. Maak hiervoor gebruik van ons jobboard. Potentiële kandidaten uit ons netwerk stellen wij wekelijks op de hoogte van nieuwe en huidige vacatures.

Werving uit handen geven

Je kunt er ook voor kiezen het wervingstraject uit handen te geven. Wij gaan dan voor je opzoek naar potentiële kandidaten en doen hierbij de voorselectie. Hiervoor zetten wij ons netwerk in en stellen vervolgens een aantal HR talenten aan je voor. Het voordeel hiervan is dat je veel tijdswinst boekt en op deze wijze een vacature sneller kunt vervullen.

“Dankzij de inzet van Hert en de Ree hebben onze vacatures een groot bereik behaald”

IrisRecruiterFivoor

“Door het netwerk van Hert en de Ree hebben we de werving van onze HR vacatures een extra boost gegeven.”

CharmaineRecruiterHilti

“Voor de invulling van een HR vacature zijn we goed geholpen door Hert en de Ree.”

PieterRecruiterIntergamma

“We zijn in contact gekomen met Hert en de Ree voor het herschrijven van onze vacaturetekst. We zijn heel tevreden met het resultaat. Aantrekkelijke vacatureteksten schrijven, is echt een vak apart.”

NicoletteHRM AdviseurOpod

“Als uitzendbureau voeren we veel wervingsgesprekken. Maar we dachten dat dit beter kon. Wij hebben Hert en de Ree ingeschakeld voor advies voor betere sollicitatiegesprekken en -procedure.”

TijsEigenaarJoyn