HR Bureau uit de regio Drechtsteden

Wat heeft 2019 voor ons HR Bureau gebracht? Er zijn van die momenten dat het goed is om terug te kijken en tegelijkertijd het vizier scherp te stellen op hetgeen wat komen gaat. Met dat we deze blog plaatsen hebben de we eerste twee weken van 2020 er alweer opzitten. Ondertussen is de Kerstversiering weer opgeborgen op zolder. Talloze nieuwjaarsbijeenkomsten zijn geweest. Goede voornemens zijn gemaakt. Lijstjes met goede voornemens hebben wij niet. Hoeveel voornemens stranden er niet? Wij gaan het gewoon doen. Wij gaan ook dit jaar jouw business weer versterken door jou te ondersteunen op HR gebied.

Het HR Bureau dat jou ondersteunt

Dat het HR vak enorm in beweging is, hebben de ondernemers en HR afdelingen gemerkt. Krapte in de bezetting was voelbaar. Wetgeving wijzigde. Eisen van werknemers veranderden. Wij zijn blij dat dat we ondernemers en HR afdelingen konden ondersteunen. Niet alleen vanuit Dordrecht maar ook vanuit de omliggende regio kregen wij veel aanvragen.

HR Advies

Ondernemers hielpen wij onder andere met het opzetten van een gesprekscyclus, loopbaan coaching, beloningsbeleid, medewerkerstevredenheid en opleidingen. Hiervoor geldt dat er geen vast gestelde kaders zijn. Kortom, verras ons ook in 2020 met je vraagstuk!

Ondanks alle goede voornemens krijgen we ook in 2020 te maken met verzuim. Je krijgt te maken met zieke medewerkers en mogelijk een langlopende dossier. Vanuit onze ervaring kunnen wij je adviseren wat te doen in het geval van verzuim. Voorkom dat je “verzuimt” hier beleid op te maken en tijdig actie te ondernemen. Wij mochten verzuimbegeleiding uitvoeren, verzuimtraining geven en helpen met de selectie van de juiste arbodienst voor ondernemingen van Capelle a/d IJssel tot Groot-Ammers.

HR Administratie

Cijfermatig inzicht is goud waard. Je kunt hierdoor beter sturing geven aan een project en je hebt inzicht in de kosten. Een kloppende administratie geeft rust en voorkomt ontevredenheid bij je personeel.

Afgelopen jaar hielpen wij organisaties van Heerjansdam tot Alblasserdam en van Strijen tot Rotterdam met vraagstukken op het gebied van HR administratie. Denk bijvoorbeeld aan loonadministratie en personeelsadministratie.

Vragen over contracten, verloven, CAO regelingen, pensioenen, verzekeringen en wagenparkbeheer kwamen bijvoorbeeld langs.

Werving

Dat goed personeel schaars is, weten we ondertussen wel. De nieuwsberichten “rollen” over elkaar heen en het blijft een uitdaging om vacatures vervuld te krijgen. Heb je te maken met openstaande vacatures en lukt het maar niet om geschikte kandidaten te vinden? Twijfel niet langer en zet vandaag nog de eerste stap door contact met ons op te nemen. Voor je het weet “verschijnen” de eerste kandidaten in je mailbox.

Ondernemers uit bijvoorbeeld Ridderkerk en Dordrecht kozen voor ons om te helpen bij de werving. Wil je alleen een “pakkende” vacaturetekst? Of het traject geheel uit handen te geven? Jij kiest wat het best bij je past.

Het HR Bureau dat je business versterkt!

Heb je behoefte aan brede ondersteuning voor je personeelszaken? Of wil je liever de flexibiliteit om alleen voor een bepaald onderwerp of op afroep ondersteuning te krijgen? Met Hert en de Ree heb je een HR Bureau met vakkennis en flexibiliteit. Zo wordt jou business versterkt. Ook in 2020!

Wil je weten hoe? Neem dan vrijblijvend contact op.

PS We proosten nogmaals op 2020! Om nog even terug te komen op onze belofte. Daar mag je ons aan houden. Wij staan voor je klaar!