HR banen vast en tijdelijk

Hert en de Ree is bekend met de HR arbeidsmarkt. Binnen ons netwerk bevinden zich tal van HR-professionals. Zowel professionals die een collega zoeken als ook medewerkers die zelf op zoek zijn. Professionals zoeken of HR banen vinden, is daarom gemakkelijk en aandacht voor de vacature is zo gewaarborgd. Je kunt zowel terecht voor vast als tijdelijk.

Het bereiken van een geschikte HR-professional is een uitdaging. Uit onderzoek is gebleken dat slechts een klein deel op zoek is naar HR banen en reageert op een vacature. Wij zijn in staat om via ons netwerk meer aandacht te geven. Tot onze connecties behoren HR managers, HR adviseurs, HR Business Partners of meer specifieke rollen zoals recruiters of salarisadministrateurs.

Je kunt gebruik maken van ons netwerk door het 4 weken gratis plaatsen van een vacature op ons jobboard. Wij delen via LinkedIn de meest recente vacatures, wat zorgt voor extra aandacht. Dit scheelt onnodig veel tijd en geld wat betreft de vindbaarheid en het zorgt ervoor dat er meer reacties op de vaste en tijdelijke HR banen komen. Hierdoor is de handtekening onder het arbeidscontract eerder gezet.

Heb je moeite met het schrijven van een pakkende vacaturetekst of kom je tijd tekort voor het werven van HR-professionals, mail ons dan en wij doen een passend voorstel om je hiermee te ontzorgen.

Wil je snel schakelen en vandaag nog starten met het vinden van een geschikte HR-professional? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Waarom moeilijk doen en tijd verspillen als de oplossing binnen handbereik ligt? Aan ons zal het niet liggen. Maak daarom gebruik van onze HR kennis en ons netwerk en vul die vaste of tijdelijke baan in.