Start van Hert en de Ree vanuit Dordrecht

Er zijn van die momenten dat dromen werkelijkheid worden. Puzzelstukjes vallen op zijn plaats en handen worden ineengeslagen. Dit is ook zeker van toepassing op de start van Hert en de Ree. We hadden snel helder waar we heen willen. Een vervolg geven aan onze passie en opgedane ervaringen uit het verleden en deze omzetten in deskundig advies in het HR vak.

Je leest vaak over het ontstaan van bedrijven tijdens een kop koffie en ook wij kunnen over zo’n begin meepraten. De mogelijke opties brachten we terug tot HR dienstverlening en bijzonder het bieden van HR advies & administratie en banen.

Vandaag kunnen we met recht trots zijn op de start. We zijn nuchter en resultaat gericht en zo ook in de diensten die we aanbieden. Voor ons geen gewauwel, praten over, maar direct aanpakken en denken vanuit de oplossing.

Daarom is Dordrecht onze thuishaven. Wat ons betreft een boegbeeld en getuige van ondernemerschap door de jaren heen. Hier sluiten wij ons als ondernemers graag bij aan.

We kunnen ons voorstellen dat onze bedrijfsnaam vragen oproept. Waarom Hert en de Ree? Waar komt die kwinkslag naar het dierenrijk vandaan? Daarover meer in de volgende blog waar we verder ingaan op onze naam en uitstraling.

Lijkt het je leuk om op te hoogte blijven? Hou dan LinkedIn in de gaten en we waarderen het als je onze berichten voorziet van een duimpje en deelt in je netwerk. Voor nu wensen we je namens ons een fijne werkdag toe. En vergeet niet om in de pauze te bewegen. Want de balans vinden daar gaat het om. Fijne dag!