Betekenis Hert en de Ree

Geregeld krijgen wij de vraag waar de naam Hert en de Ree voorstaat. Altijd leuk natuurlijk. En we leggen het uiteraard graag uit.

Hert en de Ree; waarom deze naam?

Een Hert staat voor ons voor kracht. Door onze achtergrond en ervaring ligt onze kennis en tegelijkertijd onze kracht binnen het HR vakgebied. Wij komen uit het MKB en hebben zowel aan de klant- als de bureaukant gewerkt. Hierdoor weten we dat het aan de bureaukant anders moet en kan. En dat je als MKB-er niet alles kunt doen en weten en het fijn is als je op een partner kunt terug vallen. En dat je als HR afdeling voor je HR vacatures kunt terug vallen op een bureau die een sterk netwerk heeft in HR.

Een Ree staat voor ons voor wendbaarheid en flexibiliteit. Vanuit onze werkervaring binnen het midden en klein bedrijf weten we wat er speelt binnen de branche. Bereikbaarheid en snel kunnen schakelen zijn hierbij een pre. En dat is niet alleen overdag. Als de ondernemer of kandidaat dat prettig vindt, wijken wij uit naar de avond.

Als geen ander weten we dat het werken met abonnementen weerstand oproept en ondernemers een hekel hebben aan verplichtingen. Daarom berekenen we alleen kosten als dit echt noodzakelijk is. Daarnaast zijn we onafhankelijk en zijn we niet gebonden aan externe partijen. Vanuit deze manier van werken ben je gegarandeerd van advies in jouw belang tegen gunstige voorwaarden.

Door de eigenschappen van Hert en een Ree te combineren krijg je een creatieve naam. En dat is het derde waar wij voor staan. Wij denken out of the box en in oplossingen en hebben een nuchtere kijk op een vraagstuk of een opdracht.

Kwinkslag naar human resources

De combinatie van de eerste letters van de hert en de ree van onze bedrijfsnaam vorm de kwinkslag. De H van Human en de R van Resource zit een soort van “verstopt” in de naamgeving.

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat advies maatwerk is. Out off the box denken is voor ons vanzelfsprekend. Het gaat er uiteindelijk om dat we probleemoplossend te werk gaan. Dan is het wat ons betreft niet erg om zo nu en dan buiten de lijntjes te kleuren.

Ben je nieuwsgierig naar hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op. We maken graag vrijblijvend kennis met je in Dordrecht of bij jou. En mocht je interesse hebben in onze dienstverlening dan horen wij dat graag. Dit kan zowel voor HR advies, HR administratie of HR werving zijn. Maak gebruik van onze kracht en flexibiliteit. En wat ons betreft vormt het meedenken al een deel van de oplossing.

Hert en de Ree jouw partner in Human Resource? Denk er eens over na. Het antwoord zal je verbazen.