Administratie uitbesteden.

Voor het uitbesteden van je administratie ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van salaris, personeel en financiële administratie. Klik snel verder voor meer informatie op de buttons. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Je salarisadministratie in goede handen

Het verwerken van loongegevens is een tijdrovende bezigheid. Als je dit uitbesteedt, maak je het jezelf makkelijk en kun je ervan uitgaan dat de gegevens tijdig zijn verwerkt. Wij dragen zorg voor loonstroken, loonmutaties, aangiftes en jaaropgaven. Wij doen dit voor een all-in tarief. Zo heb je altijd duidelijkheid wat je loonstroken kosten. En het mooie is dat je bijkomende vragen over je personeel dankzij onze HR kennis direct bij één partij kunt stellen.

Personeelsadministratie

Je kunt de verwerking van de personeelsgegevens met een gerust hart aan ons overdragen Het gaat wat ons betreft verder dan alleen het aanleveren en het verwerken van gegevens. Inzichtelijk hebben en houden daar gaat het om. Wij kunnen zorg dragen voor het opstellen van arbeidscontracten, dossierbeheer en personele mutaties. Daarnaast krijgen we regelmatig vragen op mee te kijken met de pensioenen, WKR, het wagenpark of bijvoorbeeld de verzekeringen. Loop je tegen vragen aan over het voeren van een personeelsadministratie? Neem contact op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

“Eén aanspreekpunt voor je administratie”

Financiële administratie

Overzicht en structuur is van belang bij het voeren van een boekhouding. Daarnaast is de toepassing van de (fiscale) regels van wezenlijk belang. Wij hebben hier kennis van en je kunt ervoor kiezen alles aan ons over te laten of een deel zelf te doen. Wij verzorgen ZZP administraties, BTW en IB aangiften of uw volledige administratie.

“Kloppende cijfers en het juiste inzicht daar gaat het om”