• Parttime
  • Ridderkerk
  • Solliciteren is gesloten

ADXpert

ADXpert is een ambitieus bedrijf en actief op het gebied van arbeidsdeskundig advies, begeleiding naar werk, arbodienstverlening en fiscaal onderzoek naar te veel betaalde premies en belastingen voor werkgevers.

ADXpert groeit! Daarom zoeken wij een ervaren 

Adviseur Werk en Gezondheid / Casemanager verzuim

32-40 uur

Hoe ziet de functie van ervaren Adviseur Werk en Gezondheid / Casemanager verzuim bij ADXpert eruit?

Als ervaren Adviseur Werk en Gezondheid / Casemanager verzuim heb je de regie over het verzuimproces en ben je de schakel tussen alle partijen die hiermee te maken hebben. Met zieke werknemers heb je vooral telefonisch contact, terwijl je tegelijk in verbinding blijft met onze bedrijfsartsen, arbeidskundigen, coaches, de werkgevers en/of leidinggevenden.

Door je vakkennis en mensenkennis weet je – eventueel in overleg – de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Je volgt de Wet verbetering Poortwachter nauwgezet, ondersteund door ons verzuimregistratiesysteem Verzuimsignaal.

Wat breng jij mee als ervaren Adviseur Werk en Gezondheid / Casemanager verzuim ?

Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Op je cv vinden we een relevante hbo-opleiding en je hebt aantoonbaar ruime kennis van en ervaring met de Wet verbetering Poortwachter. Zonder het overzicht te verliezen houd je alle ballen in de lucht. Je bent flexibel en speelt snel in op urgente zaken die op de pad komen, zonder dat je de prioriteiten uit het oog verliest.

Je houdt zelfstandig grip op de processen, wet- en regelgeving en deadlines. En je combineert dat moeiteloos met het onderhouden van goede contacten en de menselijke maat. Afwisselend heb je de rol van adviseur, sparringpartner, ondersteuner of monitor. In alle gevallen ontzorg je en handel je zorgvuldig, adequaat en pragmatisch. Je geniet ervan om te sparren met de andere professionals van ADXpert en hebt een leergierige houding.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij ADXpert hebben we alle disciplines onder één dak. We ontzorgen werkgevers met oplossingsgerichte verzuimbegeleiding: pragmatisch en toekomstgericht. Met een team van arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches en casemanagers. Ons team weet wat werkt. Dit doen we met compassie, daadkracht en tempo. Je zult ons leren kennen als flexibel, je werkdagen –en tijden bepalen we in overleg. Wij werken vanuit christelijke waarden en wij waarderen meedenken en ondernemerschap. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Wij werken voor vele mooie klanten in verschillende branches. Je wordt onderdeel van een hecht team met als motto: kennis delen is vermenigvuldigen. Door kennissessies, intervisies, ontbijtbijeenkomsten en caseload gesprekken leren we van en inspireren we elkaar. Je weet dat je goed zit: ADXpert.