• Parttime
  • Ridderkerk
  • Solliciteren is gesloten

ADxpert

ADXpert is een ambitieus bedrijf en actief op het gebied van arbeidsdeskundig advies, begeleiding naar werk, arbodienstverlening en fiscaal onderzoek naar te veel betaalde premies en belastingen voor werkgevers.

ADXpert groeit! Daarom zoeken wij een gedreven en ervaren 

Re-integratieadviseur / loopbaancoach

3-5 dagen

Hoe ziet de functie van Re-integratieadviseur / loopbaancoach bij ADXpert eruit?

Als coach begeleid je werknemers in tweede spoortrajecten, loopbaantrajecten en letselschadetrajecten. Je stemt af met opdrachtgevers en collega’s. Daarnaast voer je coachgesprekken met werknemers in het kader van verzuimbegeleiding. Je werkt binnen verschillende branches, voor diverse bedrijven en met uiteenlopende doelgroepen.

Vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid heb je veel autonomie voor de invulling van je functie. Je houdt zelf het overzicht en weet prioriteiten te stellen binnen jouw caseload.
Je maakt deel uit van een hecht team van 6 coaches en we ontzorgen je door de fulltime ondersteuning van een secretaresse. Jij kunt je dus richten op de coachgesprekken en verslaglegging.

Wat breng jij mee als Re-integratieadviseur / loopbaancoach?

Jij hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring met het begeleiden van tweede spoor-, outplacement- en loopbaantrajecten en eventueel letselschade- en ERD-trajecten. Je kent de ins en outs van de Wet verbetering Poortwachter en richtlijnen rond (rapporteren over) tweede spoortrajecten.

Op je cv vinden we daarnaast minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding aangevuld met een opleiding op het gebied van (oplossingsgerichte) coaching. Je hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en kwaliteitsverbetering en hebt kennis van de arbeidsmarkt.

Je stemt je communicatie af op verschillende gesprekspartners, maakt gemakkelijk verbinding en bent een kei in kort en bondig rapporteren. Jouw aanpak is proactief, positief en toekomstgericht en je denkt in kansen en mogelijkheden. Door jouw coachende vaardigheden kun je mensen overtuigen, activeren en motiveren. Je combineert resultaatgerichtheid met luister- en inlevingsvermogen. Je geniet ervan om te sparren met de andere professionals van ADXpert en hebt een leergierige houding.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij ADXpert hebben we alle disciplines onder één dak. We ontzorgen werkgevers met oplossingsgerichte verzuimbegeleiding: pragmatisch en toekomstgericht. Met een team van arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches en casemanagers. Ons team weet wat werkt. Dit doen we met compassie, daadkracht en tempo.

Je zult ons leren kennen als flexibel, je werkdagen –en tijden bepalen we in overleg. Wij werken vanuit christelijke waarden en wij waarderen meedenken en ondernemerschap. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij werken voor vele mooie klanten in verschillende branches. Je wordt onderdeel van een hecht team met als motto: kennis delen is vermenigvuldigen. Door kennissessies, intervisies, ontbijtbijeenkomsten en caseload gesprekken leren we van en inspireren we elkaar.