• Parttime
  • Ridderkerk
  • Solliciteren is gesloten

ADXpert

ADXpert is een ambitieus bedrijf en actief op het gebied van arbeidsdeskundig advies, begeleiding naar werk, arbodienstverlening en fiscaal onderzoek naar te veel betaalde premies en belastingen voor werkgevers.

Balans in je leven, werken op tijden die jou passen en samenwerken in een leuk team? Zet de stap, we hebben een spreekkamer voor je gereserveerd bij ADXpert. Koffie?

Waarom de overstap naar ADXpert?

Bij ADXpert hebben we alle disciplines onder één dak. We ontzorgen werkgevers met oplossingsgerichte verzuimbegeleiding: pragmatisch en toekomstgericht. Met een team van (bedrijfs)artsen, arbeidsdeskundigen, coaches en casemanagers. Jouw bijdrage daaraan is om medisch te onderbouwen wat er aan de hand is. Daarvoor vraag je informatie op bij (medisch) specialisten, overleg je met betrokkenen en heb je consulten met de werknemers. Daar is voldoende tijd voor en je begeleidt medewerkers meestal gedurende langere tijd.

Op basis van alle informatie vorm jij je visie en medisch oordeel. Jij schept duidelijkheid over de (medische) beperkingen en zet die op papier. Collega’s, werknemer en werkgever gaan met jouw oordeel en adviezen aan de slag. Met elkaar proberen we te voorkomen dat verzuim een langdurig of definitief karakter krijgt.

Samen met je collega’s weet je wat werkt. ADXpert is een veelzijdige, moderne arbodienst met compassie, daadkracht en tempo. Je wordt onderdeel van een hecht team met als motto: kennis delen is vermenigvuldigen.

Wie ben jij?

Naast een afgeronde opleiding ben je geregistreerd als bedrijfsarts. Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week (meer is ook mogelijk!) en werkt voornamelijk op onze locatie in Ridderkerk. Je werkt binnen kantoortijden. In je communicatie stem je soepel af op de verschillende gesprekspartners, je maakt gemakkelijk verbinding en bent een kei in kort en bondig rapporteren.

Jouw aanpak is proactief, positief en toekomstgericht en je denkt in kansen en mogelijkheden. Je combineert resultaatgerichtheid met luister- en inlevingsvermogen. Je geniet ervan om te sparren met de andere professionals van ADXpert en je eigen kennis en ervaring in te brengen in ons team.

Wat kun jij verder van ons verwachten?

Je zult ons leren kennen als flexibel, je werkdagen en -tijden bepalen we in overleg. Wij werken vanuit christelijke waarden en wij waarderen meedenken en ondernemerschap. In je werk word je ondersteund door (medische) secretaresses.

Wij werken voor vele mooie, grote en kleinere, opdrachtgevers in verschillende branches. Door intensief samen te werken, samen te sparren, kennissessies en intervisie leren we van en inspireren we elkaar. Je weet dat je goed zit: ADXpert.