• Parttime
 • Schiedam
 • Solliciteren is gesloten

Site Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland staat voor top zorg, dicht bij huis. Ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis, waardoor zij met ruim 4.500 medewerkers, 250 artsen en 300 vrijwilligers klaarstaan voor patiënten en families. Toen, nu én in de toekomst.

Intercedent

Omdat jij begrijpt dat topzorg mensenkennis vereist.
 • Ben je op zoek naar een leuke startersbaan?
 • En / of wil je jouw commerciële skills in de zorg testen?
 • Heb je energie voor 10 en zie je werk liggen?
 • Ben je goed in small talk, maar sta je ook je ‘mannetje’ tijdens een inhoudelijk gesprek?

Dan is de vacature intercedent bij ons Flexbureau misschien wel iets voor jou! Maken we binnenkort kennis?

De functie

Als intercedent aan de slag in een commerciële organisatie daar heb je misschien wel een beeld bij. Maar heb je wel eens nagedacht over een baan als intercedent in het ziekenhuis? Wij beloven je, dit is echt een leuke baan!

Werken bij het Flexbureau…
… betekent werken in een hectische, maar bijzondere omgeving. Ons Flexbureau coördineert namelijk onze flexibele schil van zorgpersoneel en dat voor het hele ziekenhuis! We hebben het dan over de reguliere dienstverlening, maar als Flexbureau coördineren we ook de flexibele schil van collega’s die ons ondersteunen vanwege corona. Je begrijpt; onze flexers zijn heel hard nodig om continuïteit van zorg te bieden. Dit voor een lange of korte periode. Je werkt samen met 2 collega intercedenten en de manager van het Flexbureau, maar natuurlijk zijn onze 284 flexers ook jouw collega’s!

Jouw baan als intercedent staat in het teken van…
… het werven en selecteren van nieuwe verpleegkundigen. Én dat is hard nodig, onze afdelingen kunnen een paar extra handen heel goed gebruiken, zeker in deze turbulente tijd. Ook heb je dagelijks contact met allerlei afdelingen die een beroep doen op onze flexers. Managers zetten aanvragen voor diensten bij jou uit en jij probeert hierin zo goed en snel mogelijk te voorzien. Naast het contact met managers, schakel je dus ook veel met onze flexers.

Een werkdag:
– Start om 08.00 uur met een kop koffie (oké of thee) met collega’s.
– Eenmaal aan je bureau? Dan ga je direct met de planning aan de slag. Je checkt de openstaande diensten, signaleert knelpunten en je zorgt dat openstaande diensten worden ingevuld.
– 11.00 uur: tijd voor een sollicitatiegesprek met een potentiële nieuwe flexer! Leuk, hier krijg je energie van!
– Tijd voor lunch. Hoe laat is afhankelijk van hoe je gesprek (en dag) loopt, maar we vinden het belangrijk om met elkaar te lunchen en als het even kan, buiten in het zonnetje.
– 13.00 uur: overleg met collega’s over de planning, zijn er nog aanvragen die we samen kunnen voorzien?
– 14.00 uur: overleg met een collega over de aanvragen die uitstaan bij onze (partner) uitzend- en detacheringsbureaus. Zo houden we elkaar scherp! Welke afdelingen hebben zonder hulp van een bureau écht een probleem? Daar wil je op anticiperen.
– Is het 16.30 uur? Einde werkdag.. Maar eerlijk is eerlijk het wordt ook wel eens later. Samen doen we namelijk ons uiterste best om onze helden in de zorg te ondersteunen!

Handig om te weten!
Het kan zomaar zijn dat je in de loop van de dag van ziekenhuislocatie wisselt, omdat je een afspraak hebt. Wel zo afwisselend toch? En je leert meteen ons ziekenhuis goed kennen! Natuurlijk werk je ook nauw samen met onze corporate recruiters, met hen spar je regelmatig over nieuwe wervingsstrategieën en andere projecten.

Wij vragen

 • een vrolijke, energieke collega!;
 • een hbo diploma HRM, Commerciële Economie, Communicatie of soortgelijk;
 • ervaring als intercedent of als planner? Dan scoor je bonuspunten!;
 • goede sociale- én communicatieve skills!;
 • een vlotte pen;
 • je bent analytisch sterk en je weet prioriteiten te stellen;
 • een VOG.

Wij bieden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen! Je wordt ingeschaald in FWG 45 (max. € 3.225,- bruto per maand) conform cao Ziekenhuizen én we bieden je:

 • een baan in een top(klinisch) ziekenhuis;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • parkeren voor € 1,- per dag, maar de tram en metro stoppen ook voor de deur;
 • een extra vergoeding reiskosten (fiscale regeling);
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zo kun je sporten met korting, kiezen voor extra vakantiedagen of je koopt een nieuwe fiets.

En wist je dat:

 • Wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? Doe mee aan onze bootcamptrainingen, plan een stoelmassage, of spar over jouw toekomst met onze loopbaanadviseur!;
 • De cultuur binnen ons ziekenhuis gericht is op mens en innovatie? En dat we ook snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden?

Meer informatie & solliciteren

Heb je nog vragen over de vacature intercedent? Trek de stoute klompen aan en neem contact op met Wilma Licht, manager Flexbureau, via telefoonnummer: 06-45142175. WhatsAppen of bellen kan ook met Renée van Leeuwen, Sr. Corporate Recruiter, via telefoonnummer: 06-45661769. Meer informatie over ons ziekenhuis vind je hier.

Direct solliciteren? Klik op de groene sollicitatiebutton en stuur ons jouw cv en motivatiebrief.

Interne kandidaten gaan voor wanneer zij solliciteren op deze vacature.