• Parttime
  • Gouda
  • Solliciteren is gesloten

Site Driestar Educatief

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum voor christelijk onderwijs. Ons ideaal is mooi en goed onderwijs dat doortrokken is van de Bijbelse identiteit en dat kinderen en jongeren raakt; dat hen iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben.

HR ADVISEUR

Wie zoeken wij?

Geen dag is hetzelfde als hr-adviseur.  De ene dag begeleid je een langdurig zieke collega, de andere dag adviseer je het MT bij HR-casuïstiek. Van ontwikkeling en uitvoering van beleid tot voeren van sollicitatiegesprekken en van advies over loopbaan tot advies over formatie. Het komt allemaal voorbij. Je adviseert dus bij diverse HR-vraagstukken en verder is er volop ruimte om je talenten in te zetten op het gebied van organisatiebrede projecten.

Verder houd je je onder meer bezig met:

  • Voeren van gesprekken met (potentiële) medewerkers ten behoeve van in-, uit- en doorstroom;
  • Sparren met leidinggevenden inzake rapportages/ cijfers rond bijvoorbeeld ziekteverzuim, fte en meerjarenformatie.
  • Adviseren van leidinggevenden en medewerkers over actuele wet- en regelgeving, personeelsbeleid en cao;

Casemanagement bij langdurige ziekte.
Voor de personeelsadministratie zijn we bezig met de conversie naar een nieuw systeem. We vinden in onze collega graag iemand die procesmatig kan denken en ervaring heeft in een commerciële werkomgeving.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bijvoorbeeld Personeel en Arbeid;
  • enkele jaren relevante werkervaring (bij voorkeur in een commerciële werkomgeving);
  • kennis van recente ontwikkelingen op het gebied van personeels- en organisatiebeleid, wet- en regelgeving; procesmatig denkvermogen (continu verbeteren);
  • vaardigheden om managers en collega’s gevraagd en ongevraagd te adviseren en te spiegelen op inhoud en beleid;
  • het onderschrijven van onze christelijke identiteit, de grondslag van onze instelling (namelijk dat de Bijbel de norm is van waaruit we handelen) en een hartelijke verbondenheid met het gereformeerd belijden;
  • het delen van onze kernwaarden;
  • verbondenheid met het protestants-christelijk en reformatorisch onderwijs.

Wat bieden wij?

Driestar educatief biedt een stimulerende werkomgeving in een praktijkgerichte organisatie te Gouda. Salariëring conform de cao-hbo (schaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een gedegen inwerktraject waarin je gedurende het eerste jaar de organisatie leert kennen. Daarnaast biedt Driestar educatief de medewerkers ruimte voor professionalisering.

Wie zijn wij?

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum voor christelijk onderwijs. Ons ideaal is mooi en goed onderwijs dat doortrokken is van de Bijbelse identiteit en dat kinderen en jongeren raakt; dat hen iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Daar maken we ons sterk voor, samen met scholen, (aankomende) leraren, ouders en achterban. We ontwikkelen kennis op drie gebieden: leraarschap, leiderschap en vorming/opvoeding. In onze instelling zijn Gods Woord en de gereformeerde belijdenis leidend.

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jannie van der Knijff,  personeelsadviseur, j.vanderknijff@driestar-educatief.nl, tel. 0182-540343. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Cornelis Kronenburg, manager afdeling Support, tel. 06-83356199, e-mail c.kronenburg@driestar-educatief.nl.

We werken in onze sollicitatieprocedure met het Management Drives profiel om inzicht te verkrijgen in de drijfveren van sollicitanten, ter versterking van team P&O.