• Parttime
  • Amersfoort
  • Solliciteren is gesloten

Van Lodenstein College

Het Van Lodenstein College (VLC) verzorgt voortgezet onderwijs in de sectoren Praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo op vijf locaties (Amersfoort, Barneveld, Ede, Hoevelaken, Kesteren). De locaties tellen samen momenteel ongeveer 4.000 leerlingen en 500 medewerkers.

P&O-adviseur

Amersfoort
0,8-1,0 fte

De organisatie

De Stichting voor Onderwijs op Reformatorische Grondslag (SORG) bestaat uit twee scholen en de Centrale Diensten.

Het Hoornbeeck College verzorgt middelbaar beroepsonderwijs in de sectoren welzijn, zorg, dienstverlening, economie en techniek & ICT op zes locaties (Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam). De locaties tellen samen momenteel ongeveer 6.500 studenten en bijna 700 medewerkers.

Het Van Lodenstein College (VLC) verzorgt voortgezet onderwijs in de sectoren Praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo op vijf locaties (Amersfoort, Barneveld, Ede, Hoevelaken, Kesteren). De locaties tellen samen momenteel ongeveer 4.000 leerlingen en 500 medewerkers.

Als P&O-adviseur maak je deel uit van het team P&O. Het team bestaat uit twaalf enthousiaste collega’s. We hebben nét een nieuw HR informatie pakket (Afas) geïmplementeerd en zijn als team volop in ontwikkeling!

De functie

Onze P&O-adviseurs werken nauw samen, of ze zich nu voor het Hoornbeeck College of voor het Van Lodenstein College inspannen. Deze functie heeft met name betrekking op het VLC. Je adviseert het management wanneer je daarom wordt gevraagd, maar natuurlijk adviseer je ook wanneer er ontwikkelingen zijn die jóu opvallen. Om die rol goed op te kunnen pakken, is het nodig dat je al de nodige werkervaring heb gedaan. Jij weet je mannetje (m/v) te staan! Een manager kan je zomaar vragen om advies te geven over bijvoorbeeld de Wet Verbetering Poortwachter of de WAB. Met jouw advies kun je bijdragen aan een goed overwogen beslissing!

Regelmatig zijn er schoolbrede projecten waar je aan deelneemt om vanuit jouw professie een rol te spelen. Dit gaat bijvoorbeeld over actuele ontwikkelingen binnen het onderwijs of over (nieuw) P&O-beleid. Actuele thema’s zijn bijvoorbeeld het vaststellen en bewaken van de formatie, het eigenrisicodragerschap en het selecteren van een nieuwe arbodienst.

We zoeken

We zoeken een adviseur die minimaal een afgeronde hbo-opleiding heeft (HRM of vergelijkbaar). Je hebt inmiddels de nodige ervaring opgedaan als P&O-adviseur en bent toe aan een volgende uitdaging. Heb je kennis van de cao-VO? Dat is mooi meegenomen, maar geen must!

We bieden

Een werkplek in een jong en ambitieus team. Volop ontwikkelmogelijkheden en kansen om te pakken. Wij bieden een marktconform salaris en wat je verder op basis van de aantrekkelijk cao-VO aan arbeidsvoorwaarden mag verwachten.

Interesse?

Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij grondslag en doel van de Stichting onderschrijven. Sollicitaties met vermelding van (kerkelijke en zakelijke) referenties kun je sturen ter attentie van het College van Bestuur.